Pitchwedstrijd Straatsburg

Lekker pitchen!

Afgelopen vrijdag was echt de geweldigstee dag ooit!! 

Een paar weken geleden hadden wij ons aangemeld voor de pitchwedstrijd bij het European Youth Event in Strasbourg. Twee weken terug kregen wij het geweldige nieuws dat we mogen pitchen in het Europees Parlementsgebouw. Met zes andere finalisten waren we de hele dag bezig met het perfectioneren van de pitch. Rond een uur of 16:00 was het dan eindelijk zover. De pitchwedstrijd begon! Als 5e waren wij dan eindelijk aan de beurt. Met zwetende handjes, een rode kop en een hoop Nederlanders in de zaal is het toch goed gekomen.

Nadat alle finalisten klaar waren met pitchen trok de jury zich terug om tot een vonnis te komen. Wie zou er de pitchwedstrijd van het EYE winnen?

Op de derde plaats Alex van Valecti, op de tweede plaats Noah van ProjectTogether en... tromgeroffel op de eerste plaats Thom van Boxrs4ALL. Echt onbeschrijfelijk!! Met letterlijk een plan op een A4'tje zijn we begonnen, en nu blijkt dat we ook nog hebben gewonnen.

Omroep Brabant schreef zelfs nog een leuk artikel over Boxrs4ALL. Lees hier.